Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

ΛΑΜΠΩ.......ΜΕ ΔΕΡΜΑ ΦΡΕΣΚΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ...

Δεν είναι μύθος: Το δέρμα διατηρείται νέο και δροσερό με τη σωστή περιποίηση και φροντίδα.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να καθαρίζουμε το δέρμα; Το θέμα δεν είχει μόνο μία απάντηση και κατά καιρούς υπάρχουν διάφορες τάσεις και απόψεις. Το σίγουρο είναι πως δεν μπορούμε να παίρνουμε αψήφιστα τον καθαρισμό του προσώπου μας.
Από τη σωστή υγιεινή εξαρτώνται η υγεία της επιδερμίδας και η αποτελεσματικότητα όλων των φροντίδων που θα ακολουθήσουμε κατόπιν. Ακόμα και η πιο θαυματουργή κρέμα δεν έχει την δυνατότητα να δράσει, αν απλωθεί πάνω σε βρώμικο δέρμα.
Ο κυριότερος εχθρός του δέρματος είναι η μόλυνση της ατμόσφαιρας (νέφος και σκόνη), που εμποδίζει την καλή λειτουργία των σμηγματογόνων αδένων, οι οποίοι, φυσιολογικά, εκκρίνουν κάποιες αμυντικές ουσίες.
Η σωστή περιποίηση για κάθε τύπο δέρματος εξαρτάται από μια σειρά παραγόντων, διαφορετικών για κάθε περίπτωση.  Για τη δική σας ξεχωριστή φροντίδα εμείς απαντούμε σε όλες τις "κλασικές" απορίες.


  • Είναι αλήθεια ότι το σαπούνι κάνει κακό στο δέρμα;
Η άποψη αυτή ίσχυε για πολλά χρόνια γιατί το σαπούνι, ακόμα και το πιο φυσικό, δεν είναι ποτέ ουδέτερο: το pH του είναι υψηλότερο από εκείνο του δέρματος. Γι΄αυτόν τον λόγο το ξηραίνει λίγο, αλλά μόνο στιγμιαία: πολύ γρήγορα οι σμηγματογόνοι αδένες αποκαθιστούν τον υδρολιπιδικό  χιτώνα. Μια εναλλακτική λύση είναι τα όξινα καθαριστικά με χαμηλό pH, που με τις αφρογόνες ουσίες τους αφήνουν, προς στιγμή, το δέρμα μαλακό, αλλά μακροπρόθεσμα έχουν μια δύναμη απολίπανσης του δέρματος μεγαλύτερη από αυτήν που έχει το σαπούνι. Όταν, λοιπόν, διαλέγουμε ένα σαπούνι για το πρόσωπο  δεν έχει τόση σημασία να εξετάζουμε το pH, αλλά κυρίως το κατά πόσο το σαπούνι είναι καλής ποιότητας.


  • Πως ξεχωρίζουμε ένα σαπούνι καλής ποιότητας;
Από τα συστατικά που το αποτελούν. Το σαπούνι, είναι προϊόν της αντίδρασης μεταξύ σόδας και λιπών. Αν λοιπόν αυτά τα τελευταία είναι γνήσια, φυτικής προέλευσης όπως το φοινικέλαιο και το ελαιόλαδο, τότε το προϊόν είναι καλό. 


Γι΄αυτό εμείς στην DXN προτείνουμε το Ganozhi Soap με εκχύλισμα από γανόδερμα που κάνει το δέρμα λαμπερό λείο και δεν καταστρέφει την δομή του. Περιέχει επίσης φοινικέλαιο.  Το φοινικέλαιο είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, η οποία έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και βοηθάει το δέρμα σας να γίνει πιο υγιές και πιο ελκυστικό.
Το ganozhi soap διώχνει την βρωμιά και καθαρίζει απαλά το δέρμα διατηρώντας τα φυσικά έλαια.
Αποκαθιστά την ελαστικότητα του δέρματος και λειαίνει τις ρυτίδες, ενισχύει την φυσική ομορφιά και προάγει την υγιή επιδερμίδα, δίνοντας την κατάλληλη τροφή. Η αποκλειστική σύνθεσή του το καθιστά ένα σαπούνι που θρέφει το δέρμα  Επίσης μπορεί κάποιος να το χαρακτηρίσει και καλλυντικό και σαπούνι. Είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και για όλους τους τύπους δέρματος.


  • Σαπούνι  ή γαλάκτωμα καθαρισμού; Τι να προτιμήσουμε;
Είναι προϊόντα με διαφορετικές λειτουργίες. Το νερό και το σαπούνι είναι απαραίτητα για να καθαρίσουμε σε βάθος το δέρμα. Όμως, για να διαλύσουμε τα υπολείμματα του μακιγιάζ καλύτερο είναι το γαλάκτωμα. Έτσι λοιπόν, ο ιδεώδης τρόπος καθαρισμού είναι πρώτα να χρησιμοποιήσουμε γαλάκτωμα για να βγάλουμε το μακιγιάζ και μετά, να πλυθούμε με νερό και σαπούνι. 

DXN Ganozhi E Deep Cleansing Cream

Μια απαλή κρέμα καθαρισμού χωρίς σαπούνι.

Καθαρίζει το δέρμα σας σε βάθος χωρίς να το ξηραίνει.
Περιέχει φυσικά εκχυλίσματα φρούτων, που προωθούν την αναγέννηση των κυττάρων.

Εφαμόστε το για:
Να αφαιρέσετε σε βάθος τη βρωμιά και τα νεκρά κύτταρα, αφήνοντας το δέρμα σας ενυδατωμένο και χωρίς να το ταλαιπωρήσετε.

Το αποτέλεσμα:
Το δέρμα σας αποκτά αίσθηση αναζωογόνησης και φαίνεται πιο υγιές από ποτέ!


  • Η τονωτική λοσιόν είναι απαραίτητη στο ντεμακιγιάζ;
Μπορούμε να κάνουμε και χωρίς αυτήν, ωστόσο, γιατί να τη στερηθούμε  αφού είναι τόσο αναζωογονητική και ευχάριστη;
Ο ρόλος  της είναι να δροσίσει την επιδερμίδα και να ενεργοποιήσει ξανά την επιφανειακή κυκλοφορία. 

DXN Ganozhi E Hydrasoft Toner

Ένα τόνερ με βάση το νερό και γαλακτώδη υφή, που καθαρίζει ενώ ελαχιστοποιεί τους πόρους.
Εισχωρεί στο δέρμα και το τονώνει από τα βαθύτατα επίπεδά του. Περιέχει πολύ δραστικά εκχυλίσματα φρούτων όπως το μύρτιλλο, το πορτοκάλι και το λεμόνι.

Θρέφει δυναμικά το δέρμα χάρη στην ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο και στη ζάχαρη σφενδάμου, για να εξασφαλίσει πιο λεία και νεανική όψη στην επιδερμίδα.
Επιπλέον, είναι εμπλουτισμένο με ενυδατικούς παράγοντες, που αφήνουν το δέρμα απαλό σαν βελούδο, με μια αίσθηση απίστευτης άνεσης και απαλότητας.

Εφαρμόστε το για:
Τόνωση και ενυδάτωση της επιδερμίδας, κλείσιμο των πόρων του δέρματος που αποτελούν ανοιχτές εισόδους για διάφορους κινδύνους.


Το αποτέλεσμα: 
Απίστευτη αίσθηση φρεσκάδας που δεν θα θέλετε να αποχωριστείτε

  • Αλλάζει ο τρόπος καθαρισμού με την ηλικία;
Μετά την εμμηνόπαυση, εξ΄αιτίας της μείωσης των οιστρογόνων που εξασφαλίζουν στο δέρμα έναν καλό βαθμό λίπανσης, είναι καλύτερα να χρησιμοποιούμε πρώτα γαλάκτωμα και μετά να κάνουμε μια αραιή σαπουνάδα.


  • Η κρέμα πήλινγκ είναι κατάλληλη μόνο για τα πολύ ακάθαρτα δέρματα ή για όλα;
Όχι, τα αφυδατωμένα δέρματα ή εκείνα που χάνουν το μαύρισμά τους, έχουν εξ΄ίσου ανάγκη από τη λειαντική δράση των κρεμών πήλινγκ, οι οποίες αφαιρώντας κατά ένα μέρος τα νεκρά κύτταρα, επιτρέπουν στο δέρμα  να "αναπνεύσει" και να δεχθεί τα προϊόντα περιποίησης. Αυτό που έχει σημασία  και σ΄αυτή την περίπτωση είναι να μην υπερβάλλουμε: Θα χρησιμοποιήσουν την κρέμα πήλινγκ κάνοντας απαλό μασάζ, χωρίς να πιέζουμε την επιδερμίδα, αλλά με μικρές κυλικές κινήσεις, και όχι περισσότερο από δύο φορές την εβδομάδα.


  • Η τονωτική λοσιόν σφίγγει τους διεσταλμένους πόρους;
Ως γνωστόν οι πόροι που δεν έχουν μυς, συνεπώς πολύ λίγα μπορούμε να κάνουμε για να τους σφίξουμε. Ωστόσο, ένας καλός καθαρισμός εξαφανίζει τις βρωμιές που, καθώς μαζεύονται, δημιουργούν τα μαύρα στίγματα. Μια στυπτική τονωτική λοσιόν, με μέτρια περιεκτικότητα σε οινόπνευμα, θα συμπληρώσει την περιποίηση, παρ΄όλο που η δράση της είναι μόνο προσωρινή.